Premi Escultura Manel Batlle

Cada dos anys alterns la nostra associació convoca i organitza el PREMI D’ESCULRTURA MANEL BATLLE.
Aquesta activitat es pot realitzar gràcies al mecenatge extern i a les aportacions de la pròpia associació.
L’èxit del premi d’escultura ve avalat per la participació. Any rere any les obres presentades han anat augmentant en qualitat i en quantitat. A més, tenim la satisfacció d’haver tingut exposades a l’Espai Can Màrio de la Fundació Vila Casas, de Palafrugell, els dos primers premis de la convocatòria del 2017.

CONVOCATÒRIA IV PREMI (ANY 2019)

VERSIÓ EN LLENGUA CATALANA

Convocatòria del IV PREMI D’ESCULTURA MANEL BATLLE

La nostra  associació convoca la IV edició del PREMI D’ESCULTURA MANEL BATLLE,  guardó que va ser constituit en record i homenatge a l’escultor Manel batlle i Mundet.

la convocatoria s’ha donat a coneixer a la premsa el dia 9 de juliol d’enguany.

En les bases del Premi es preveu l’atorgament d’un primer premi de 3.500€.

El jurat compost de 7 persones de sòlida solvència artística, donrà a coneixer el seu veredicte el dia 18 de desembre de 2019 a les 20,00 hores.

Per conèixer tots els detalls del premi, presentació de les obres, etc. consulteu les BASES publicades en aquestes mateixes pàgines, en les que també es publicarà el veredicte quan s’escaigui.

Les obres finalistes s’exposaran del 18 de desembre al 12 de gener a l’espai Arts del complex Roca Umbert de Granollers.

Com a mostra de l’interes despertat per el Premi, cal destacar que les dues obres de l’edició de 2017 (la premiada per el jurat i la seleccionada com accèssit) varen estar exposades un any a l’espai Can Mario de la Fundació Vila Casas a Palafrugell.

VERSIÓN EN LENGUA CASTELLANA

Convocatoria del IV PREMIO DE ESCULTURA MANEL BATLLE

Nuestra asociación convoca la IV edición del PREMIO DE ESCULTURA MANEL BATLLE, guardon que fué constituido en recuerdo y homenaje al escultor Manuel Batlle Mundet.

La convocatoria se ha anunciado a la premsa el dia 9 de julio corriente.

En las bases del Premio está previsto el otorgamiento de un primer premio de 3.500€

El jurado integrado por 7 personas de sólida solvencia artística, dará a conocer su veredicto el 18 de diciembre de 2019 a las 20,00 horas.

Para conocer todos los detalles del premio, presentación de las obras, etc. consultar las BASES publicadas en estas páginas, en las que también se publicará el veredicto cuando corresponda.

Las obras finalistas se expondrán del 18 de diciembre al 12 de enero en espacio Arts del complejo Roca Umbert de Granollers.

Teniendo en cuenta el interés despertado por el premio, debe señalarse que las obras de la edición de 2017 (la premiada por el jurado y la seleccionada como accésit) fueron expuestas durante un año en l’Espai Mario de la Fundació Vila Casas en Palafrugell.

Bases del IV  PREMI D’ESCULTURA MANEL BATLLE  (ANY 2019)

Bases del III PREMI D’ESCULTURA MANEL BATLLE  (ANY 2017)

Guanyadors
III
Premi Escultura Manel Batlle

1r premi: 
Manuel Fontiveros

Menció específica: 
Pere Bàguena Matallana

Guanyadors
II
Premi Escultura Manel Batlle