Estrena de l’òpera “La Maternitat d’Elna»

Estrena de l’òpera “La Maternitat d’Elna”. Música i llibret de Martí Carreras. El passat dia 26 de gener  es va fer la pre-estrena d’una òpera composta a l’actualitat, “La Maternitat d’Elna”, amb llibret i música de Martí Carreras. Vàrem tenir la sort de comptar amb la direcció orquestral d’Alfons Reverté i la direcció escènica de Montse Miralles. Varen participar en aquest projecte l’Orquestra de Cambra de La Garriga, el cor infantil de l’Escola Municipal de música Josep Aymerich, la Coral l’Amarant, la Coral de Santa Eulàlia, el cor Americantus i Encoralats. Totes aquestes corals han estat dirigides per la Gabriela Zabala, l’Ariel Seras, l’Adela Poch, la Isabel Mantecón i la Cecília Reguero. De tot el vestuari tan bonic que veureu se n’ha encarregat la Maria Marquès. Va destacar el paper dels 4 solistes principals l’interpretat per la Laura Brasó, l’Anna Farrés, l’Ainhoa Aguilar i en Joël Ruiz. La Laura és una mare embarassada que acaba d’arribar a la Maternitat d’Elna, allà és acollida per la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz. La Laura té el seu marit presoner al camp d’Argelers, on també s’hi troben Nisele, una mare jueva, i el seu fill Gabriel.